за нас

За нас е важно да Ви предложим това, от което имате нужда.

Ние сме професионален онлайн магазин за бебешки дрешки и детски играчки. Работим само с доказани производители, за да ви предложим само високо качество продукти. При нас ще можете да намерите всичко необходимо, за да зарадвате вашето дете.Ако имате нужда от повече информация , не се колебайте да се свържете с нас!

В онлайн магазин Щастливко можете да намерите меки и комфортни дрешки за вашето мъниче. Подбираме всичко с любов, за да не Ви разочароваме. Предлагаме голямо разнообразие от образователни дървени играчки, които ще помогнат в развитието на вашето мъниче докато се забавлява.

В онлайн магазин Щастливко можете да намерите още – пъзели , конструктори , разнообразни играчки за момичета и момчета, както и настолни игри за цялото семейство.

Винаги се стараем да обърнем внимание на клиента и да помогнем в неговия избор. Ако имате нужда от съвет не се колебайте да се свържете с нас. За целта сме посочили имейл и телефон. Посетете нашата страница в Facebook, където можете да ни пишете по всяко време.

ПАЧАЧО ЕООД
адрес: гр. Бургас
телефон: +359 899320907
shtastlivko@abv.bg