Всички артикули изложени в онлайн магазин Shtastlivko.com се доставят до всички населени места на територията на Република България чрез куриерска фирма Еконт Експрес с 15 % отстъпка от регулярната тарифа.

Доставката се извършва от 1 до 3 работни дни след направена поръчка.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Ако използвате форма за БЪРЗА ПОРЪЧКА, моля напишете ни вашите две имена и телефон. Ние ще се свържем с Вас, за да уточним адреса на доставка.

Когато адреса за доставка е офис на куриер , моля това да бъде упоменато ,както и кой точно е офиса в населените места с повече от един такъв.

ПАЧАЧО ЕООД
адрес: гр. Бургас
телефон: +359 988 219 260
shtastlivko@abv.bg