РЕГИСТРАЦИЯ

При регистрацията трябва да се попълни он-лайн регистрационна форма, на която да се въведе адресът/ите, който/които ще се използва/т за доставка, име и фамилия/данни за фактура, ако е юридическо лице, e-mail, телефон(и) за връзка. При попълване на он-лайн регистрационната форма клиентът е длъжен да представи пълни и верни данни относно самоличността си. Клиентът декларира, че данните, които предоставя, са верни, пълни и точни и ще ги актуализира своевременно при промяна. Необходимо е да си избере и парола.
След като се регистрира успешно, клиентът, при всяка отделна поръчка, има възможност да коригира телефон за контакт и адрес за доставка.

С отбелязване на отметка “Прочетох и се съгласявам с общите условия”която се намира на страницата при завършване на поръчката, клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема. Електронното изявление, изпратено от клиента се съхранява от shtastlivko.com.

КАК СТАВА РЕГИСТРАЦИЯТА?

За да се регистрирате в shtastlivko.com, трябва да попълните формата за регистрация. Формата за регистрация се отваря с натискане на виртуален бутон „регистрирай се”. След като се отвори формата за регистрация, срещу всяко от полетата е отбелязано какви данни трябва да се попълнят в него. След като се уверите, че сте попълнили вярно и точно информацията за Вас в полетата   натискате бутона „Продължение”.
След като се регистрирате, можете да влезете във Вашия профил с вече избраните потребителско име и парола, като ги въведете в полетата над бутона „регистрация” и натиснете бутона „влез”.

КАК СТАВА БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ?

За да направите поръчка , без да се регистрирате, е необходимо след като изберете желания от Вас артикул , да попълните вашето име и телефон. В рамките на работния ден наш сътрудник ще се свърже с Вас , за да дадете данни за доставка.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Shtastlivko.com, представляван от фирма „ПАЧАЧО” ЕООД  , ЕИК 204982277 , има право да събира и използва информация за лините Ви данни , тъй като фирмата е регистрирана като администратор на лични данни в КЗЛД, сългасно Закона за защита на личните данни.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТОКИТЕ
Shtastlivko.com публикува описание на основните характеристики и изображение на всяка стока, продажната цена, с включен ДДС, информация за начините за плащане и доставка. Публикуваните цени са в български лева.
Shtastlivko.com не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за характеристиките на стоката.

ПРОМЯНА НА ЦЕНИ НА СТОКИ

Shtastlivko.com има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на клиентите. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, Shtastlivko.com има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на клиента, освен да възстанови сумите, платени от клиента, ако има такива. Всички намалени продукти , могат да се видят в сектор НАМАЛЕНИЕ.Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП. Shtastlivko.com си запазва правото да прави всякакви промоции и отстъпки за своите клиенти.

ПОРЪЧКА/ ЗАЯВКА ЗА ПОКУПКА
Поръчките се приемат от уебсайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. Клиентът определя вида и количеството на стоките, преглежда избраните стоки и техните цени. Преди финализиране на поръчката, клиентът има възможност, освен да види горепосочените данни, да избере адрес за доставка, както и да напише пояснителна информация. Клиентът потвърждава заявката и тя се счита за извършена чрез натискане на виртуален бутон „Изпрати”. След финализирането на поръчката, клиентът получава потвърждение на заявката със същата информация на посочения от него имейл. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) клиентът ще бъде уведомяван с имейл или по телефон в случай на липса в наличностите.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

За да направите поръчка изберете продукт,в случай ,че е дреха изберете подходящия за Вашите нужди размер,напишете в полето „брой” количеството, което искате да поръчате и натиснете бутона „купи”. Ако искате да поръчате няколко различни продукта, изборът им става по същия начин. В дясната горна част на страницата ще видите виртуална снимка на  „Количка” под нея ще видите текст „Количка” и ”Завърши поръчката” . Влизате във Вашата „потребителска количка”, преглеждате избраните продукти, коригирате количеството или вида им. За да изтриете продукт от „потребителската количка”, трябва да натиснете бутон “X , който се намира срещу всеки един продукт. Избирате бутона ”Завърши поръчката”. След като сте се уверили, че сте избрали продуктите, които желаете да купите, натиснете бутона „Изпрати”. При всяка успешно направена поръчка получавате на имейл потвърждение и информация за поръчка.

Клиентът има възможност и да направи бърза поръчка без регистрация , като посочи своето име и телефон. След което наш сътрудник ще се свърже с него , за потвърждение на поръчката.

ДОСТАВКА
Всички артикули изложени в онлайн магазин Shtastlivko.com се доставят до всички населени места на територията на Република България чрез куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди.

Доставката се извършва от 1 до 3 работни дни след направена поръчка.

Когато адреса за доставка е офис на куриер , моля това да бъе упоменато ,както и кой точно е офиса в населените места с повече от един такъв.

ПЛАЩАНЕ

ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕЛЕД И ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ( В БРОЙ ИЛИ С КАРТА) .

ПАЧАЧО ЕООД
адрес: гр. Бургас, кв. Славейков, бл. 77
телефон: +359 988 219 260
shtastlivko@abv.bg